A XIV-a Conferinţă Naţională cu Participare Internaţională a Societăţii Române de Dermato-oncologie şi A XXVII-a Conferinţă a Asociaţiei Dermatologilor Transilvani

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a XIV-a Conferință Națională cu Participare Internațională a Societății Române de Dermato-oncologie şi cea de-a XXVII-a Conferinţă a Asociaţiei Dermatologilor Transilvani, eveniment care va avea loc fizic în perioada 11-13 septembrie 2024 la Grand Hotel Napoca, din Cluj-Napoca.

Sperăm că această întâlnire va fi una plăcută și instructivă, dar și o bună ocazie de a ne revedea și de a împărtăși experiența noastră personală.

Așteptăm să ne revedem cu drag la ediția de anul acesta și suntem convinși că vom avea parte  de o manifestare cu un bogat conținut științific!

Prof. Dr. Rodica Cosgarea
Preşedinte Conferință

Manifestarea este creditată cu puncte EMC, de către Colegiul Medicilor din România!

rodica-cosgarea-134

Prof. Dr. Rodica Cosgarea

Președinte Societatea Română de Dermato-oncologie

Ca urmare a adoptării Hot. CNSU nr. 50/2021 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii celei de-a XI-A CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ A SOCIETĂŢII ROMÂNE DE DERMATO-ONCOLOGIE ŞI A XXIV-A CONFERINŢĂ A ASOCIAŢIEI DERMATOLOGILOR TRANSILVANI vă invită să participați fizic la manifestări DOAR PE ACEIA dintre dumneavoastră care SUNTEȚI VACCINAȚI sau prezentați un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore!

Acest lucru ne permite accesul unui număr mai mare de participanți în sala de conferință.

Ne pare rău că nu putem organiza aceste evenimente pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online.

În acest sens, odată cu efectuarea înregistrării, avem rugămintea de a ne ajuta și cu transmiterea dovezii de vaccinare pe adresa de email alin.ciuta@palomatours.com

TAXE PARTICIPARE , GRAND HOTEL NAPOCA

* Taxa de participare include: mapă conferință, ecuson, acces în sala de conferinţă, acces la prânzuri şi pauze de cafea, certificat de participare cu puncte EMC.

TAXĂ DE MEMBRU SRDO

Medici specialişti 50 RON
Medici rezidenţi 25 RON

INFORMAȚII IMPORTANTE PARTICIPANȚI

TRANSFER BANCAR

Dacă doriţi să plătiţi prin transfer bancar vă rugăm să consultaţi informaţiile de mai jos. Comisioanele pentru taxe revin integral plătitorului.

Conturile pentru plata prin transfer bancar a taxelor de participare sunt:

Beneficiar: PROEvents & Conference SRL (RO 17149202, J40/14064/2007)

Cont IBAN RON: RO66 BTRL RONC RT06 1132 7001

Numele băncii: Banca Transilvania

 

Taxa de membru se achită în contul PROEvents & Conference, menţionat mai sus!

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă Înregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.

După introducerea datelor personale, apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul “Plată prin Transfer Bancar”. 

Pentru suport vă rugăm să ne contactaţi la email: adriana.barasan@pproevents.com sau la telefon 0752 168 810.

Studenții au acces gratuit la manifestare numai pe baza înregistrării prin trimiterea emailului de intenție la adresa adriana.barsan@pproevents.com însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România!

 

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi pentru participare fizică, până la data de 01.09.2024. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Taxa achitate nu se returnează!

INFORMAȚII REZUMATE

 • Limba oficială de desfăşurare a manifestării este limba română, iar textul imaginilor proiectate (slide) va fi în limba engleză;
 • Data limită de trimitere a rezumatelor: 1 august 2024;
 • Rezumatele  trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:- editare în limba română şi engleză
  – editare într-un fişier Word, Times New Roman, font de 12, la un rând
  – maximum 1500 de caractere
  – titlu, autori, primul autor subliniat, clinica de provenienţă sau unitatea medicală căreia îi aparţin
  – date de contact: telefon, e-mail, adresă de corespondenţă, prim-autor
  – vor fi acceptate maximum 2 rezumate pentru fiecare prim-autor
 • Rezumatele se vor trimite on-line începând cu data de 15 mai 2024Încărcați rezumatele on-line aici.
 • Pentru uploadarea on-line a abstractelor numele primului autor este obligatoriu. Dacă abstractul are mai mult de un autor vă rugăm să menţionaţi numele autorilor în textul abstractului.
 • Fiecare secţiune a formularului de uploadare on-line a abstractelor este obligatorie şi trebuie completată. Dacă nu aveţi o informaţie, vă rugăm să completaţi căsuţa cu  “-“, altfel nu veţi putea încărca abstractul şi nu va apărea pagina de confirmare. Autorilor ce nu reuşesc să dea toate informaţiile necesare în sistemul de depunere on-line, nu li se va lua în considerare abstractul.
 • Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC

    

Pentru mai multe informații vă rugăm, contactați organizatorii:

Erika Lăpușan, 0755 123 446
erika.lapusan@pproevents.com

Adriana Bârsan, 0752 168 810
adriana.barsan@pproevents.com